Een nieuw jaar, een nieuwe start!

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar: 2022! Hopelijk staan we aan de start van een jaar met meer inzichten, kennis, gezelligheid, openheid en vrijheid.

Onze eerste bijeenkomst van het jaar staat altijd in het teken van de balans opmaken: hoe heeft ieder lid het voorgaande jaar ervaren, zijn er zaken die we kunnen verbeteren en natuurlijk: hoe willen we komend jaar in gaan vullen? Over het algemeen hebben onze leden aangegeven dat we afgelopen jaar een mooie groei doorgemaakt hebben. Dat is altijd heel erg fijn, zeker omdat we nog ‘maar’ 5 jaar bestaan!

Maar we zijn natuurlijk nog lang niet uitgegroeid. Voor dit jaar is de komende planning gemaakt:

Bijeenkomst 2: Profilering
Bijeenkomst 3: De ouder wordende stem
Bijeenkomst 4: Stemplooibeelden

Daarnaast hebben we een hele mooie casus besproken, namelijk een casus met betrekking op een ex-COVID patiënt waarbij logopedie inmiddels al hele mooie resultaten heeft laten zien, maar waarbij de desbetreffende collega graag ook onze inbreng en aanvullingen zag. Want: logopedist en therapeut ben je niet alleen. Gebruik kunnen maken van elkaars kennis en ervaring, van elkaar kunnen leren en elkaar als aanvulling kunnen zien is precies de reden waarom we deze kring zijn gestart en waarom we elkaar blijven waarderen als collega!


Wellicht dat het voor jezelf ook eens tijd wordt om de balans op te maken.

Dus… Op een schaal van schaap tot schaap: hoe voel jij je vandaag?

Sheep Scale 1-9 Meme | Wool For Every Day – Wool For Every Day
Advertentie

Gepubliceerd door stemkringeindhoven

Stemkring Eindhoven e.o. is een groep van 13 logopedisten en stemspecialisten. De leden van de stemkring komen meerdere keren per jaar bijeen om samen de nieuwste ontwikkelingen te bekijken, bespreken en implementeren in hun dagelijkse werkzaamheden.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: