Bijeenkomst 3 – 2022

De derde bijeenkomst van het jaar zit er alweer op. We hebben weer een flinke brainstorm met zijn allen gehad rondom het thema profileren. Fijn om te zien dat het enthousiasme in de groep nog steeds ontzettend groot is voor dit onderwerp en dat leden met nieuwe ideeën kunnen blijven komen. Het onderwerp is voor ons ontzettend belangrijk, omdat we het goed willen aanpakken. Daarom hebben we besloten om in dit thema te blijven voor de rest van het jaar.

Er zijn ideeën gekomen om een instagram-account op te zetten en om te kijken naar een eventuele nieuwsbrief. We merken ook door zo samen te werken, dat we elkaar goed kunnen vinden in ideeën en dat de creativiteit door elkaar versterkt wordt. Samenwerken om tot concrete plannen te komen en een planning maken voor de uitwerking gaat soepel. Het is fijn om te merken dat onze groep goed op elkaar ingespeeld is! Onze leden hebben in ieder geval inspiratie genoeg en kunnen nog wel een tijdje vooruit met de uitwerking!

In oktober staat de laatste bijeenkomst van het jaar in de planning. Wellicht dat we er dan nog aan toe komen om na te denken over ons eerste jubileum. Stemkring Eindhoven bestaat namelijk alweer 5 jaar! Hopelijk hier snel meer over…

Advertentie

Gepubliceerd door stemkringeindhoven

Stemkring Eindhoven e.o. is een groep van 13 logopedisten en stemspecialisten. De leden van de stemkring komen meerdere keren per jaar bijeen om samen de nieuwste ontwikkelingen te bekijken, bespreken en implementeren in hun dagelijkse werkzaamheden.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: