Inspiratie coaching

Afgelopen zaterdag hebben een aantal van onze kringleden een inspirerende coaching bijgewoond, georganiseerd door Femke. Ingrid Bijlmakers heeft de coaching verzorgd en heeft voor veel nieuwe inzichten gezorgd!

We startten de dag met een korte introductie van beider kanten en vervolgens heeft Ingrid ons meegenomen in een korte opzet voor de ochtend. We hebben het gehad over stadia waar je als groep of als team doorheen gaat en verschillende doelen van de kring: het doel waar je allen voor samen bent gekomen (kennis en vaardigheden uitbreiden en verbeteren, en vakkennis uitwisselen) en het doel rondom de interactie. Dat het van belang is dat iedereen zich oké voelt. Het is voor een kring belangrijk dat voor beide doelen aandacht is en dat er energie en tijd in gestoken wordt, zodat een kring kan groeien.

Na een wisselwerking van oefeningen, informatie en ruimte voor vragen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak, hebben we een zeer inspirerende, maar ook vermoeiende ochtend gehad. Waar we na ruim 3 uur alleen maar meer, meer, meer wilden, was het goed dat we na 3,5 uur zijn gestopt. En je weet dat het goede ochtend is geweest als de informatie en inzichten die je gehad hebt langer doorwerken, na-resoneren, zodat je dieper op door kunt gaan.

Ingrid is een erg bevlogen vrouw met duidelijke passie voor haar vak. Haar uitleg en manieren om inzicht te creëren zijn helder, met duidelijke richting en ruimte voor eigen invulling of toepassing in je eigen situatie. Meer weten over Ingrid of geïnteresseerd in wat zij kan bieden? Kijk vooral op haar website: gretig.nl!

Gepubliceerd door stemkringeindhoven

Stemkring Eindhoven e.o. is een groep van 13 logopedisten en stemspecialisten. De leden van de stemkring komen meerdere keren per jaar bijeen om samen de nieuwste ontwikkelingen te bekijken, bespreken en implementeren in hun dagelijkse werkzaamheden.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: